Teleki Dent

Szolgáltatások

Panoráma röntgen

A panoráma röntgenezés során egy nagyméretű érzékelő fordul körbe a páciens feje körül, így lehetővé válik, hogy majdnem a teljes arc csontos képletei, álcsontok, fogak, arcüreg, orr, állcsont ízület stb. egyetlen felvételen legyenek rajta.Elengedhetetlen fogszabályzók készítéséhez, hasznos segítség állapotfelméréshez, rejtett szuvasodások észleléséhez.A digitális képalkotás használatával a fogorvos olyan plusz lehetőségekhez jut, mint a kontraszt és élesség állítása, nagyítási és mérési lehetőség.

Gyermek fogászat

A fogak megóvását nem lehet elég korán kezdeni,ezért az első tejfogak megjelenésétől kezdve gondolnunk kell az egészséges fogazat megtartására,mivel ettől is függhet a maradó fogazat épsége.Gyermekeink fogainak egészségében nagy szerepet játszik a megelőzés.Minél fiatalabb korban javaslom, hogy a gyermek megbarátkozzon a fogorvosi rendelővel, így a későbbiekben már bátran fog a kontrollvizsgálatokon megjelenni. A rendszeres szájápolásra való nevelésben gyakorló szülőként is igyekszem tanácsokat adni.

All-on 4 és 6

Az All on 4 és az All on 6 eljárás általában nagy mértékű vagy teljes foghiány esetén alkalmazott fogpótlási technika. A beavatkozás olyan rögzített csavaros hídpótlás, amely négy vagy hat implantátumra épül. Felső fogsor esetén 6 implantátumot helyezünk be a felső állkapocsba, míg alsó fogsor esetén csupán csak 4 implantátumot. A szélső implantátumok ferdén kerülnek beépítésre, hogy elkerüljék az idegeket, és hogy a legnagyobb felszínen érintkezhessenek a csonttal a legnagyobb stabilitás biztosítása érdekében. Az All on 4 / All on 6 implantációt általában 65 év felett alkalmazzuk.

E-max

Héjkerámia – mosolytervezés

Engedd meg, hogy bemutassam nagyon röviden az #Emax szolgáltatásomat!

Ez az új technológiai megoldás rendkívül hasznos: a fogak elszíneződése, zománc hibák, fogsérülések, gyökér kezelt, repedezett fogak, metsző felületek lepattogzódása, fog közötti hézagok zárásánál, kisebb helyzeti rendellenességek esetében.

Előnyei között elsőként említeném, hogy a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel és rendkívül rövid idő alatt készül el! A kerámia héj teljesen fém- és hipoallergén, viselőjének természetesen gyönyörű mosolyt biztosít, fájdalom mentesen!

 

A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérem hívja rendelőmet, ahol egy személyes találkozó és állapot felmérés után, elkészítem Önnek álmai mosolyát!

Fémmentes pótlás

A fémmentes pótlások esetében, a fémvázat egy cirkónium-oxid váz helyettesíti, mely fehér színű. Erre égetjük rá a porcelánt, tehát a fogszínnek megfelelő kerámiát nem mattítja a fém. Továbbá a koronaszéleknél sem tűnik ki a fémszegély.

A fémmentes koronákhoz, ugyanazon lépéseket végezzük el a rendelőben, mint a hagyományos pótlások elkészítésekor, tehát a betegnek nem kell többször megjelennie a rendelőben, vagy több időt eltöltenie a fogorvosi székben.

Fogbeültetés,implantológia

A fogászat implantátum az esetek túlnyomó többségében egy csavar, amit a hiányzó fogak helyettesítésére az állkapocs-csontba helyez be az implantológus. Leggyakrabban titánból készülnek, melyet kedvező tulajdonságai miatt az emberi szervezet képes befogadni.

Az implantátumokat egy vagy több fog pótlása érdekében használják a szomszédos fogak kezelése nélkül. Miközben egy-egy fog pótlására is kitűnőek, alkalmasak kisebb-nagyobb hidak alátámasztására is. A kivehető fogsorok stabilizálására is megoldást jelentenek, de leginkább a kényelmetlen, kompromisszumokkal teli protézisek kiváltását teszik lehetővé.

Implantátum, fogpótlással akár 5 nap alatt.

Bővebb tájékoztatást az alábbi linken olvashat: www.sofortimplant.com

Fogfehérítés

A fogfehérítés többféle fogfehérítő technikával is végezhető: alkalmazhatunk otthoni fogfehérítést, vagy rendelői fogfehérítést.

Sokan nem elégedettek a mosolyukkal, és vannak olyanok is, akik párkapcsolati vagy karrier-előrelépési problémáikat is a sárga fogak számlájára írják. A nem elég fehér fogak frusztrálhatják az egyént és megakadályozzák a kiteljesedésben. Egy szép mosoly csodákra képes: az otthon végzett fogfehérítés és a professzionális fogfehérítés viszont nagyban különbözik egymástól: segítünk választani.

Láthatatlan fogszabályozó

A Smilezor láthatatlan fogszabályozó számos előnyel rendelkezik a hagyományos fogszabályozókkal szemben. A fejlett 3D technológiának, és a szakértő csapatunknak köszönhetően a Smilezor láthatatlan fogszabályozó mára már a legegyszerűbbtől ez egészen komplikált estekig széles körben nyújt megoldást. Bővebb tájékoztatást az alábbi linken olvashat: www.smilezor.hu
error: Content is protected !!