Teleki Dent

Dr. Teleki Réka

15 éve praktizálok Békéscsabán,fogorvosként. Fiatalos lendületemmel és életörömömmel a kezelések alatt igyekszem az oldott légkör kialakítására, hogy Ön szorongás és a félelem nélkül, teljes biztonságban érezhesse magát! Hiszek a hosszútávú, személyes kapcsolat fontosságában, az egyéni igények maximális figyelembe vételében, a családias, bensőséges hangulat megnyugtató hatásában. Célom, hogy betegeimet tökéletesen informáljam, hogy teljes magabiztossággal tudjanak döntést hozni fogászati kezelésüket illetően. Az általam elvégzett munkára 100%-os garanciát vállalok, amennyiben a páciens megjelenik a rendelőmben fél évente szájhigiéniai kezelésen, illetve kontroll vizsgálaton és mindent megtesz a megfelelő fogápolás érdekében, orvosi és szakmai tanácsaim maximális betartása mellett! 

Dr. Hocz Nikoletta

Egészen pici koromban tudtam,hogy valami olyan pályára szeretnék lépni,amivel segíthetek az embereken. Már akkor is jobban szerettem adni, mint kapni.Gimnazista éveim elején körvonalazódott bennem,hogy a fogorvosi szakma lesz az ami igazán testhezálló számomra,hiszen amellett,hogy jót teszek másokért,ez az amiben kiélhetem a kreativitásomat is. Célommá vált továbbá az is,hogy a majdani munkám során minél több páciensemnél elérjem azt,hogy ne félve érkezzen a fogorvosi rendelőbe,és hogy úgy érezzek, a fogászati kezelés is lehet felüdítő élmény. A mindennapi munkámban,továbbra is erre törekszem. Hiszem,hogy egy precízen kivitelezett kezeléssel, és egy bensőséges fogorvos-páciens viszony kialakításával mindez könnyeden megvalósítható.

Dr. Domsik Bálint

2018-ban a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy minden eset, minden páciens más és más. Nem lehet sémák alapján gyógyítani. Kiemelkedően fontosnak tartom a pácienseimmel történő első találkozást, ugyanis ilyenkor van lehetőségem pontosan megérteni az igényeiket. Eloszlatni az esetleges félelmeiket. Az egyénre szabott kezelésben hiszek.

Teleki Andrea - Fogtechnikus

Csepregi Csilla - Dentálhigénikus

Locskainé Prisztavok Zsanett - Recepciós

error: Content is protected !!