Teleki Dent

Dr. Teleki Réka

15 éve praktizálok Békéscsabán,fogorvosként. Fiatalos lendületemmel és életörömömmel a kezelések alatt igyekszem az oldott légkör kialakítására, hogy Ön szorongás és a félelem nélkül, teljes biztonságban érezhesse magát! Hiszek a hosszútávú, személyes kapcsolat fontosságában, az egyéni igények maximális figyelembe vételében, a családias, bensőséges hangulat megnyugtató hatásában. Célom, hogy betegeimet tökéletesen informáljam, hogy teljes magabiztossággal tudjanak döntést hozni fogászati kezelésüket illetően. Az általam elvégzett munkára 100%-os garanciát vállalok, amennyiben a páciens megjelenik a rendelőmben fél évente szájhigiéniai kezelésen, illetve kontroll vizsgálaton és mindent megtesz a megfelelő fogápolás érdekében, orvosi és szakmai tanácsaim maximális betartása mellett! 

Dr. Hocz Nikoletta

Egészen pici koromban tudtam,hogy valami olyan pályára szeretnék lépni,amivel segíthetek az embereken. Már akkor is jobban szerettem adni, mint kapni.Gimnazista éveim elején körvonalazódott bennem,hogy a fogorvosi szakma lesz az ami igazán testhezálló számomra,hiszen amellett,hogy jót teszek másokért,ez az amiben kiélhetem a kreativitásomat is. Célommá vált továbbá az is,hogy a majdani munkám során minél több páciensemnél elérjem azt,hogy ne félve érkezzen a fogorvosi rendelőbe,és hogy úgy érezzek, a fogászati kezelés is lehet felüdítő élmény. A mindennapi munkámban,továbbra is erre törekszem. Hiszem,hogy egy precízen kivitelezett kezeléssel, és egy bensőséges fogorvos-páciens viszony kialakításával mindez könnyeden megvalósítható.

Dr. Vándor Kata

Már egészen kiskorom óta körbevett a fogászat varázslatos világa. Észrevétlenül kúszott be mindennapjaimba egy-egy különleges, izgalmas szakkifejezés formájában. A vasárnapi ebédek közben kialakuló szakmai megbeszélésekbe csöppenve önkéntelenül is részévé váltam valaminek, amit akkor még csak éreztem, mára már hivatásomnak tudhatok. Mindig is szerettem szép dolgokat létrehozni, alkotni, másokon segíteni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam azt foglalkozást, melyben mindezeket ötvözhetem. Pácienseim felé mindig maximális empátiával fordulok, szívügyemnek tartom a fogorvosokat övező sztereotípiákat napról napra megcáfolni. A barátságos, nyugodt hangulat kialakítása számomra alapfeltétel munkám alapos elvégzéséhez. Célom, hogy a pácienseim biztonságban érezzék magukat, bizalommal forduljanak hozzám problémáikkal. Tudásom legjavával igyekszem segíteni rajtuk, munkám során mindig a precizitásra törekszem. Hitvallásomat nem is önthetné szavakba szebben más, mint kedvenc költőm sorai: „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Teleki Andrea - Fogtechnikus

Csepregi Csilla - Dentálhigénikus

error: Content is protected !!